tarot
paranormaal.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Tarot

 • Alleshelder
  Een site waar diverse onderwerpen,waar o.a. tarot, ook gratis online kaartleggen, handanalyse, reiki, edelstenen, Bachbloesem, beursagenda voor Nederland en Belgie,astrologie,gelaatkunde,voetreflex op een heldere wijze wordt weergegeven.
  http://www.AllesHelder.nl
 • Catharina\'s web
  Catharina's web: astrologie, tarot, bioritme, webshop, postcards, kunst & gedichten...
  http://www.catharinaweb.nl/
 • Newagenet

  http://www.newagenet.nl/
 • Sensora
  De twee jobcoaches Monica Pellegrino en Ewald Jansen hebben een nieuwe vorm van hulp voor werkzoekenden en startende ondernemers gevonden. Zij zijn beiden werkzaam in de re-integratie maar gebruiken tevens hun zesde zintuig in hun werk: met behulp van de tarotkaarten kunnen zij sneller zien of iemand op het juiste spoor zit en of zijn/haar keuzes ook het gewenste resultaat zullen geven. Monica is tevens paragnost en Ewald werkt met het door hem zelf ontworpen Levenswegtarotspel. Met deze unieke combinatie van vakkennis en hun gave kunnen zij je snel inzicht geven in je huidige situatie en je kansen en mogelijkheden laten zien, waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht. Sensora geeft haar hulp telefonisch. Je kunt hen elke dag bereiken. Op de website van Sensora kun je zien wie er beschikbaar is. Mochten zij niet aanwezig zijn, stuur dan even een e-mail naar info.sensora@gmail.com en je krijgt diezelfde dag nog een antwoord om een tijdstip af te spreken voor een telefonisch consult. Paranormale hulplijn Sensora is te vinden op http//www.sensora.nl. 0909-2220222 (80 ct. pm.)
  http://www.sensora.nl
 • Tarot.nl
  Joomla - the dynamic portal engine and content management system
  http://www.tarot.nl/
 • Zebo\'s tarot
  Zelf online tarot kaarten leggen.
  http://www.zebo-redondo.nl/

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Tarot


 • Tarot is een kaartspel dat zijn oorsprong vindt ruim 500 jaar geleden in het noorden van ItaliŽ.
  Hoewel de Tarot voor het eerst werd gebruikt in een spel genaamd Triomfen, was het snel een instrument voor divinatie, en populair onder occulte genootschappen zoals de Hermetische Orde van de Golden Dawn.
  De vroege Tarot symboliek was diep geworteld in het Middeleeuwse en Renaissance Europa, maar door de eeuwen heen is het uitgegroeid tot alles van Astrologie tot en met Kabbalah aan Runes (die al 1000 jaar voor de tarot bestond) en de I Ching (die al 2500 jaar voor de tarot bestond)
  Vandaag de dag is de Tarot verreweg de meest populaire tool voor geestelijke introspectie in het Westen.